En snabb update från Billund

Vi är på semester. Jag, Erki, barnen och mormor och morfar. Legoland och Lalandia är på programmet. Än så länge har vi varit här 1,5 dagar och haft det himla bra. En liten miss att bjuda med mormor som barnvakt när Elias just nu är i en fas där han är LIVRÄDD för henne. Men jaja, de kanske bondar snart. En annan tråksak är vädret; kallt och regnigt. Det leder ju visserligen till obefintliga köer, men liiite sol hade ju varit väldigt trevligt ändå. Varför kan man aldrig få båda delar liksom; fint väder och korta köer? 

Stugan vi bor i är tipptopp. Och det är så mysigt att vara i danmark igen! Älskar danmark, har så många positiva minnen och känslor från danmark. (Ja och några negativa som hänger ihop med en ej fullständigt genomför utbildning och bla bla bla...) 

 

ok. Det får räcka, nu somnar jag... 

//C