Och blommorna är vackra och höet luktar gott, och solen är så solig och vattnet är så vått (semesterdag 4)

klockan är snart midnatt och jag försöker verkligen ha det som deadline för när jag ska gå och lägga mig, men en liiiten updatering hinner jag med. 

Idag har det varit varmt och ganska oplanerat och ofokuserat. Inte en dag som kommer med på semesterns topplista, även om den varit helt ok. Men den kan ju få en egen topplista:

Topp tre sämsta med idag: 

- Att barnen var inne och kollade tv i säkert två timmar på förmiddagen när Erik var iväg och jag planterade blommor. Eller det är nog inte TV tiden i sig som känns dålig utan mer att det blivit en dag (till) när barnen fått lite för lite uppmärksamhet eftersom jag och Erik vill fixa så mycket hela tiden. 

- stämningen när vi skulle cykla och bada  klockan var typ fem, alla var hungriga och varma och trötta, barnen bråkade, vi hittade inte Neas nya simring, och Erik kom på att han missade sin tid hos sjukgymnasten för andra dagen i rad. Men vi åt varsin banan, hittade tillslut simringen, och fick en ok stund på stranden. Alla dagar känns iallafall bättre när man har badat. 

- att våra hallon nästan är övermogna redan. :( 

 

Topp tre bästa med idag:  

- badat i havet. Som sagt, ett dopp i det blå sätter guldkant på vilken dag som helst  

- kycklingen vi grillade till middag blev jättesaftig, och så hade vi hemmaodlade ugnsrostade rödbetor m fetaost till. Det är ännu en sån där guldkantsgrej som till stor del definierar hur bra en dag är, blir middagen bra så var dagen bra. 

- att jag planterat alla blommor jag köpt och att det hittills blev jättefint! Ska verkligen kämpa på med vattnandet nu så inte alltihop vissnar.  

Ok, det var en kort dagssummering av semesterdag 4. Nu går mina ögon i kors. Gonatt!