Näst sista vardagsveckan

Tisdag. Själv hemma med barnen denna veckan. Hittills har det gått bra, jag mutar/hotar vid behov med att pappan kommer ha med sig presenter hem på fredag till barn som varit SNÄLLA hela veckan. Bra strategi än så länge. 

IMAGE.JPG

Två knäpptysta busungar jag hittade i köket när jag kom in. ”Vad gör ni?”  ”Äter socker och salta pinnar”

Ärligt svar iallafall, haha!

 

För övrigt känns det som att tiden fullkomligt rusar fram i livet. Gravidveckorna bara rasslar förbi, timmarna på jobbet fullkomligt försvinner, och eftermiddagarna ska vi ju inte prata om. Sen somnar jag ju ofta med barnen vid nattning och får noll tid för mig själv. Lite surt men jag behöver verkligen min sömn så det är väl så det får vara just nu tänker jag. Men det ska bli enormt skönt med semester alltså. Kunna stanna upp. Landa. Andas. En och en halv vecka kvar bara. Sen efter semestern är det ju som att en helt ny fas i livet börjar, med nya förskolor, nedtrappning till föräldrarledigt och ett liv med tre barn i familjen. Men det tar vi då. Först behöver jag stanna upp ett tag som sagt. Vara här och nu.   

Och hänga lite mer vid havet 💙 

IMAGE.JPG