En annorlunda sommar

Det känns så märkligt inför den här sommaren. Dels känns det som att den snart är slut eftersom högsommarvärmen kom redan i Maj och allting är utblommat och visset redan nu. Det mesta iallafall. Sen känns den här semestern mest som en parentes. Alltså jag längtar verkligen efter ledigheten och ser fram emot fem helt blanka veckor tillsammans med familjen, men det är också med nån sorts lugn inom mig. Ingen stress. Det vi inte hinner på semestern det hinner vi sen i höst. När jag är föräldrarledig och barnen går korta dagar på förskolan. Då hinner vi umgås och skapa fina minnen i vardagen. Och kaosiga minnen också troligtvis... men sommaren känns liksom mer som en startsträcka än som det brukar ”this is it- det är nu det gäller, carpa skiten ur varenda sekund!”. Skön känsla måste jag säga.

Men vad jag inte kommer kunna göra i höst och därför måste se till att göra rejält i sommar är: 

- äta jordgubbar

- bada i havet

- unna mig lyxig egentid

Ja, så klart kan man göra allt detta även i höst rent teoretiskt sett, men i praktiken blir det väldigt klurigt. Så jag är himla nöjd över att jag redan planerat in en middagsdejt med en vän jag inte träffat på över ett år, att jag ser till att komma iväg på min yoga en gång i veckan, och sist men inte minst att jag bokat in mig på en grej jag verkligen velat unna mig hur länge som helst och som nu verkligen ska bli av. En hemlis än så länge, men jag lovar att dela med mig av resulatet om ett par veckor. 

Nu är det läggdags här, ska upp och preppa inför midsommar i morgon!  

Nattinatt!  

Snart är det slut på sömniga timmar på kontoret...

Snart är det slut på sömniga timmar på kontoret...