Snor, ångest och trötthet

Jag har åkt på en tråkig vår-bacill som gett mig halsont, feber, snor och hosta. Precis vad man vill ha när det är 24 grader varmt ute. Hade hoppats på att kunna jobba lite hemifrån ändå trots att jag är hemma, men jag är helt slut i rutan. Trött och ont överallt. Och för varje alvedon jag tar (även om det verkligen inte är många jämfört med vad jag hade gjort i vanliga fall) så ser jag framför mig hur min stackars bebis får sämre och sämre språkutveckling och att jag troligtvis inte kommer få några barnbarn... så härligt ångestgivande det är att vara gravid. Och ännu en sak som blivande pappor inte behöver fundera två gånger över.

Så vad gör jag idag då? Jag äter glass., och mackor och dricker the Jag har kollat på Margaux Dietz förlossningsfilm på youtube och lipat lite och fått ångestpåslag delux. Filmen är dock väldigt mycket fokuserad på det initiala skedet när det mest är spännande och high-life, men slutet alltså...blä. Det dumma med att veta vad som väntar är ju som sagt att man vet vad som väntar. Helvete vad ont det ska göra då...men ja, nu sitter man ju i den här jäkla båten så det är väl bara att ro.

Jag har också försökt jobba lite som sagt, men det blir ju ångest där med. Jag har insett att jag har börjat glömma en massa saker som jag tagit på mig, både på jobbet och hemmaplan. Min hjärna är förvandlad till nån sorts mos och jag måste börja skriv upp ALLTING jag ska göra för jag har inte längre koll på läget. Sjukt pinsamt och väldigt jobbigt. Och så var det ju det här med energi. Den är o-be-fin-tlig. Jag är trött, tröttare och tröttast och känner mig helt dränerad. Den här förkylningen gjorde ju inte saken ett dugg bättre, just nu orkar jag knappt tänka. Jag tror faktiskt att jag ska passa på och sova en stund. Hejhej.