Wazzup

Just nu:

- En helg som försvann med lördagstur till Helsingborg och påhälsande av både mamma och pappa och syster yster. Long time no see så det var trevlig. Och jag slapp laga mat. Win.

- Projekt "Utgrävning av källaren fas 2" är inledd. Det låter i hela huset och är damm överallt, trots att vi har tejpat för dörrspringor och golvlister. Gode gud låt detta gå fort (men vi pratar ju ändå veckor), alternativt bli en vår med lite sol så jag slipper se dammet som täcker varenda kvadratcentimeter av vårt hem.

- Idag åkte vi skridskor igen. På Lomma-is nere vid dammen utanför äldreboendet. Knakade lite spännande under fötterna när man tog sig fram, hehe. Massa folk var där och det kändes så härligt att vara ute. Minns inte sist jag åkte på en ute-is. Hoppas den ligger kvar länge!

- Nea har varit så gnällig och mammig och ledsen och trotsig hela dagen. Som om hon vore sjuk, men hon har ingen feber och inte ont nånstans. Dessa "faser"...när slutar dom egentligen?

- Var med Love på kalas hos granntjejen idag. Han ville egentligen bli lämnad själv där, men det har han aldrig blivit på kalas innan, och nu var det inga barn han kände på kalaset så jag stannade. Kan ha liiite att göra med att jag var grymt sugen på tårta och fruktsallad också. ;)

- Kvällen har ägnats åt Mathem.se. En massiv beställning, ytterst välbehövlig. Ska bara försöka hinna frosta av frysen innan leveransen kommer i morgon också, för annars får maten nog inte plats...

- Och nu ska jag gå och lägga mig med en ledsen Love som vaknat av världens hostattack och inte kan somna om. Hosta på natten är ju ett jäkla påhitt va.

Ha en fin vecka ni som läser!

//C