Hej, minns ni mig?

Så blev det nytt år, och jag zoomade ut där på slutet och har inte kommit mig för att kika in här förrän nu och säga hej. 

Idag är det en fredagstrött, och ganska stressad Caroline som skriver. Första veckan efter ledigheten har varit full av jobb; jag ansvarar för ett event nästa vecka med 50 utländska gäster och även om jag har koll på läget så dyker det alltid upp saker på slutet, så är det bara.  

Men idag har jag ändå fredagsmyst. Var med grannarna på nya restaurang Greppia här i Lomma och åt italienskt. Sex fredagströtta vuxna och sex barn under fem år. Jag bävade lite inför tanken, men det gick betydligt bättre än jag väntat mig! Och efter maten gick vi hem till den ena familjen och tog kaffe, några drinkar och dessert. Sen när barnen började balla ur vid tiotiden gick vi helt enkelt hem. Sannerligen smidigt. Älskar småstadslivet ❤️. 

Vad pratades det om på middagen då? Jo, det blev en del snack om ytterdörrar, och vi blev tipsade om att åka till Qvesarum för att kolla på deras sortiment. Vidare delade vi lite bjudmats-tips, diskuterade flygrutter, pratade helgplaner och givetvis kom vi in på familjemordet i Bjärred. Så himla himla hemskt...

 

Mej ja, okej. Hemma nu i sängen med två snarkande barn, och mina ögon börjar också klippa nu mer och mer trots två sena koppar kaffe.  

 

IMAGE.JPG

Men this bich is back now at least. Ser fram emot ett nytt år med vardagsbetraktelser! 

 

stoor kram!