Så kan man också starta en tisdag

What a morning! Larminstallatörerna knackade på dörren kl 07.00 och sen var det "borr borr" och "tuut tuut" och "ring ring" och "beep beep" hela morgonen. Fick i oss lite gröt och lyckades få på oss nån sorts kläder och kom iväg till slut. Lämnade två storgråtande barn på förskolan och landade på jobbet en stund efter nio. Inte en enda kollega har synts till sen dess så jag fnular lite på vad det är för jätteviktigt mote som jag kan tänkas ha missat som alla andra är på nu....?

Annars då? Jo jag tycker att DET HÄR var en himla bra nyhet. Det finns hopp om mänskligheten alltså. Även när det kommer till stora multinationella företag. Frågan är kanske bara om de gör såna här små initiative för att få goodwill, och sen fortsätter att exploatera människor och miljö lite mer i fred i skydd av den positive uppmärksamheten de får för de "goda" initiativen...anyway. Nu fokuserar vi på det fina med den här nyheten!

Däremot blir jag lite rädd av DET HÄR. Vet en som blev superdålig av kyckling som troligtvis åts på den här restaurangen vid centralen i Malmö, och när jag var där en gång var väldigt mycket av kycklingen rosa. Som tur var såg jag det och åt inte den. Har skräckminnen av när vi var i London på klassresa och min ena room mate blev matförgiftad av kyckling. Sååå dåligt hon mådde! (Och sååå litet vårt hotellrum kändes...)

En trevlig sak dock med just denna dag är att jag och Erkis firar 1 år som förlovade! Detta ska vi fira på ett mycket romantiskt sätt med att ha barnvakt och.....åka till bygghandeln och titta på golv. Woop woop! Men sen ska vi faktiskt ut och äta också. Nytta och nöje helt enkelt. Kanske skulle man ta och kika på en ring nån dag också, det vore ju på tiden att ha nånting som visar att man är förlovade kan man tycka. Fast jag gillar ju inte ringar. Och så är de så hiskeligt dyra har jag hört. Kan man köpa ett par fina örhängen istället kanske? Förlovningsörhängen. Why not?!

Häpp. Nu måste jag jobba. Ha en fin dag hörrni!