Hej helgen

Fredag. En ovanligt bra sådan. Har varit i Helsingborg på möte, tog med kidsen och lämnade till mormor och morfar för barnpassning. Det gick så bra att jag hann med ett par timmar på Väla också. ETT PAR TIMMAR! PÅ ETT KÖPCENTRUM! UTAN BARNEN!!!! Alltså jag blev helt stressad så fort jag klev in där, inte över att vara just där men över allt jag ville hinna med innan man kanske skulle få ett samtal med högljudda skrik i bakgrunden. 

Det kom inget samtal. Och jag blev många tusenlappar fattigare. Klev bland annat in på min gamla favoritjeansaffär där jag handlat jeans sen mellanstadiet och fick som vanligt superb hjälp. Klev ut med två par nya Levis som fått flytta in i garderoben nu. Dessutom lyckades jag hitta en ny jobbväska som datorn faktiskt får plats i (!) och så har jag preppat inför vintern och köpt fleece och ull till kidsen. På POP. Inte billigt alltså, men bra. Och så hade jag presentkort, hehe.

Resten av helgen då? Jo men nu känns det ÄNTLIGEN som att förkylningen ger med sig, så jag tror det blir nån sorts utflykt i morgon. Det är dessutom lite av ett måste eftersom vi ska försöka få till att måla trappan nu i helgen, och det kan funka om vi kör en strykning i morgon bitti och sen åker hemifrån typ hela dagen så det får torka. Och på söndag är det ju familjegympa!  

Trapprenovering ongoing...

Trapprenovering ongoing...