En tisdagslista

  • Funderade i morse på hur det känns att vakna utvilad. Det är så längesen att jag minns inte...
  • Ettårskontroll och vaccinering stod på agendan idag. Min lilla kettlebell vägde in på 10,8 kilo och är 76 cm lång. 
  • Räksallad. Fick sån otrolig craving för räksallad idag! Och jag är inte ens gravid! Köpte en supergod variant på ICA på vägen hem iallafall. Mmm, räksallad!
  • Köpte även nya Ballerina kexen med strössel. Ingen hit, dom kan ni skippa. 
  • Hade världens gulligaste man bakom mig på ICA idag, han packade upp mina varor på bandet eftersom jag bara hade en hand fri och bar miss KettleBelle med den andra (med andra ord- jag var inte så snabb...). Det var fint gjort tycker jag, jag blev glad. 
  • För övrigt funderade jag en stund på om min bihåleinflammation börjar ge med sig. Kom fram till att det nog bara var en paus, för under eftermiddagen gjorde det lika ont igen och min näsa är täppt, täppt, täppt... På fredag firar jag två veckor som förkyld. Weey!! 
  • Trots förkylning kör jag och Love på med shorts fortfarande! Är det 20 grader varmt så har man shorts, det är sen gammalt. 

Och den här madamen alltså...min stjärna. <3 Aldrig stilla, och aldrig tyst. Förutom nu då när hon är lite febrig och ynklig. Men sprutan gick iallafall bra, det är en tuff liten tjej vi har, hon grät knappt nånting. Och så fint av BVC att man är två sköterskor vid spruttagningen så att båda två kan ges exakt samtidigt så att barnet bara upplever ett stick, det kallar jag att värna om barnets bästa! Jag kan verkligen inte förstå hur man kan välja att inte vaccinera sina barn enligt grundprogrammet, det är fruktansvärda sjukdomar vi pratar om alltså. Även om det finns fall där det varit svåra biverkningar av vaccin så är den sannolikheten ändå betydligt mindre än att drabbas av till exempel difteri, kikhosta, stelkramp eller pneumokocker. 

Well, det var ett sidospår. :)

Nu är det läggdags, banne mig. Jobbedag i morgon ju!

pöss!