Om en kalasbakis måndag och att det är skönt att man alltid kan ändra sig

Idag har vi inte gjort många knop här hemma jag och kaospiloterna. Vi har varit väldigt slitna och trötta efter gårdagens intryck, igår var det ju inte bara kalas utan jag och Love var ju dessutom på  familjegympa för första gången. Succé skulle man kunna sammanfatta det. 

Hur som helst, vi var trötta idag. Det blev en stillsam förmiddag med play dough och böcker, sen lite lekplatshäng och efter lunch njöt vi i solen med uteklossarna. Detta älskade klossar alltså, det är banne mig det bästa mina ungar fått. Så många kaffepauser de gett mig! Hallelulja.

En soffa, en kudde, en kaffe och 20+ grader. Oh-la-la!

En soffa, en kudde, en kaffe och 20+ grader. Oh-la-la!

Kvällen flöt på ganska smidigt sen, vilket var skönt eftersom jag skulle iväg på yoga vid sju och det hade känts dumt att cykla iväg mitt i en kalabalikläggning. Men vi lärde oss kanske något från förra veckan när vi under fyra av fem kvällar åt middag klockan halv sju med två galet trötta barn och mycket tårar och tjat. Idag åt vi middag kvart över fem. Ganska stor skillnad. Även om inget av barnen åt (det är väl nån fas) så stortjöt de iallafall inte. Tackar! Och eftersom Nea bokstavligen över en natt har vänt från att rata allt vad ersättning och välling heter, nu plötsligt älska det, så fick hon lite välling vid halv sju och sov som en stock fem minuter senare. Och jag erkänner glatt att jag ändrat mig vad det gäller välling. Jag som varit THE vällingmotståndare tidigare känner nu att det gärna får bli en kvällsrutin här hemma. Eller...nej, där överdrev jag lite. Jag är fortfarande skeptisk till innehållet och egentligen till själva vanan i sig som känns himla onödig. Men jag ammar ju fortfarande på kvällen annars, och efter att nu återigen fått onda sår (aouch) och flashbacks till smärtsamma dygn för ganska exakt ett år sen, känner jag bara att om det tvunget ska ätas nått vid läggning så får det gärna vara något annat än bröstmjölk. Så nu testar vi välling ett tag. Så bra att man kan ändra sig eller hur!? :) 

Välling- yes eller no? Det ser ut som att Linnea röstar "yes" iallafall :)

Välling- yes eller no? Det ser ut som att Linnea röstar "yes" iallafall :)

Och när vi ändå är inne på ämnet...En annan sak jag kom på mig själv med att ha ändrat mig om idag är Håkan Hellström. Har aldrig fattat hypen kring honom och tycker bara att han sjunger för jäkla falskt, och det gör han visserligen fortfarande men den här låten alltså, den är riktigt jäkla bra! Som sagt, tur att man kan ändra sig här i livet!