Om att ha haft kalas för en ettåring

Vi har en nybliven ettåring i huset, och idag firades detta med pompa och ståt. Jag älskar verkligen att ha kalas! Att ha något att vara glad över och dela det med nära och kära som man inte träffar så ofta. Och idag var inget undantag! Jag och Erkan lagade mat, bakade, piffade  och förberedde mest hela lördagen, och idag så kom hela tjocka släkten och bombarderade oss med fina presenter och glada miner.

Dekorationer och pynt. Vimplarna är numera obligatoriska vid kalas i den här familjen, de gjordes en sen kväll inför Loves dop och vi var fem personer som klippte, trädde, höll, räknade och färgkoordinerade. Jag tror nog girlanden (som nu blivit delad till två) mäter närmre 25 meter...

 

Klart att Linnea VIOLA ROSE ska ha violetta rosor på sitt kalas. Dessa är dessutom helt otroligt vackra, man undrar nästan om det verkligen är äkta. Köpta hos Limhamns blomsterservice vid kyrkogården, min absoluta favoritblomsteraffär i den här stan. 

 

Huvudpersonen herself <3 I sin fina tyllklänning (med rosor) som hon fick i present redan innan hon var född, små söta sidenballerinas som knappt passar hennes knubbiga små fötter längre, och så kronan på verket- en "take-a-bow" för att hålla det ostyriga barret på plats.

 

Vi hade en underbar kväll, sensommaren bara fortsätter och fortsätter. Kusiner och fastrar och farbröder både spelade fotboll...

 

...och hoppade studsmatta en bra stund efter maten. 

 

Sedan blev det tårta. Chokladbotten, hallon, vitchokladfluff och maräng. Och så ännu mera hallon. Och så återanvändning av ljuset från storebrors ettårsdagstårta ;-)

 

Nea-bea-bus. Vårt lillhjärta som nu inte är så liten längre. Älskar dig till månen och tillbaka och hoppas att du är nöjd med ditt allra första födelsedagskalas!