Att börja på ny kula

Jag har bloggat länge nu. Jätte, jätte länge faktiskt. Minns inte exakt när jag började, men jag tror det var när jag pluggade i Växjö. Då är det alltså minst tio år sedan. 

På sistone har det blivit väldigt sporadiskt dock, jag har varken velat eller orkat dela med mig av min vardag på samma sätt. Och den känslan finns kvar. Efter att jag fått barn så är det svårt att veta vad som behöver vara bara mitt och min familjs, och vad jag kan dela med mig av till vem som än vill läsa och se. 

Jag vill dock inte sluta blogga. Men jag vill göra något mer av det. Testa en lite proffsigare framtoning och steppa upp det hela lite. Om jag nu ska lägga tid på att blogga så kan jag väl lika gärna göra det ordentligt. Så det ska jag testa nu. Jag ger det ett år, så får vi se hur det känns. Kanske vill ingen läsa, och då är det så. Kanske kommer jag på att jag inte vill skriva, och då är det så. Men jag är för nyfiken för att inte prova...