Första helgen i December...

...och temat har helt klart varit JUL. Vi har varit hos min kusin med familj i Göteborg och premiärade på "Jul på Liseberg". Det var...trevligt? Ja men alltså det var ju mysigt och sådär med alla ljusen, och kändes väldigt annorlunda jämfört med hur där är på sommaren, men det kommer inte bli något nytt besök förrän barnen är betydligt större. Att köra runt en barnvagn i det folkkaoset var ingen hit, speciellt inte med ett barn i som inte alls ville sitta i vagnen utan bara bli buren. Fick muta med nästan ett helt Twix för att hon skulle sänka volymen något. Love älskade visserligen att åka karuseller och klagade inte ens över köer på upp mot en halvtimma, så det var ju kul åtminstone. Men som sagt, på tok för mycket folk. 

Resten av helgen har vi ätit gott, spelat spel, förvånats över hur bra barnen lekt med varann (rivit halva huset men knappt bråkat en enda gång! Rekord, helt klart!), bakat pepparkakor och fikat. Och så åkte vi inom GeKås på hemvägen! Köpte julgardiner, sista julkalenderpaketen, en miljon hårsnoddar och en och annan julklapp. Där var det faktiskt inte folkkaos, tvärtemot vad man skulle kunna tro. Dock ganska jobbigt ändå, återigen på grund av en envis madame som inte vill vara i nån vagn av något slag utan bara vill bli buren av sin mamma. Denna gången bestod mutan i en musikbok som spelade "Huvud, axlar, knä och tå". Om och om och om igen...

Anyway. Det har varit en fin helg och i morgon ser jag fram emot att vila upp mig på kontoret! :)