Sen sist

Det här med att blogga har visst blivit nån sorts vecko-aktivitet för mig numera. Jaja, whatever works...

En snabb lägessummering dårå:

- Klarade drygt en veckas inskolning innan jag blev förkyld. Barnen är ok, bara jag som blev dålig som vanligt. Men känner mig faktiskt redan bättre nu efter tre dagar med lugnt tempo. Bara whiskeyröst och hosta kvar som jag hoppas försvinner tills i morgon tack.

- Eftersom det inte var så längesen jag var förkyld sist, ja det var faktiskt vid Loves inskolning i slutet på Augusti och det satt i i tre veckor, och det även den gången bara var jag som blev dålig, så har jag börjat fördjupa mig lite i det här med immunförsvar och sånt spännande. Fick dessutom kommentaren på jobbet häromdagen att "du är visst alltid sjuk du". Känns sådär att det är den bilden folk har av en...Anyway, jag hamnade bland annat på DEN HÄR inspirerande sidan och har faktiskt bestämt mig för att jag ska ta bort mjölk ur min kost baserat på den här texten. Kommer inte ske över en natt, men steg för steg så ska jag nog lyckas...

- I morgon ska jag dock på middag med en ytterst kär vän och det ser jag riktigt mycket fram emot! God mat, vin och en massa snack. Precis vad man behöver en kall Novemberlördag.

- Funderar över varför polisen körde förbi på vår gata tidigare ikväll. Ja alltså, de stannade också, och pratade med någon. Känns inget bra alltså. Jag gillar ju inte poliser som vissa av er kanske känner till, haha! 

- Just det, jag har fått ont i ryggen också. Jag beklagade mig för en vän för ett par veckor sedan att jag inte kunde hitta nån motivation what so ever till att ta tag i träningen och komma igång. Hon frågade "men har du inte ont i ryggen eller nått sånt ens då?" och jag ba "Nä". Men nu har jag det så nu antar jag att jag har något som motiverar mig till träning. Yey. Väldigt passande då att Erkan "klickat hem" en roddmaskin som kom idag och står och väntar på att bli monterad. No excuses med andra ord.

- Sotaren var här igår. Jag tycker det är fascinerande hur lite grejande i öppna spisen kan resultera i ett tunt, tunt lager svart sot som ligger över hela nedervåningen efteråt. Köksbordet...fönsterkarmarna..golvet...stolar...diskbänk...puh! Linnea kröp glatt runt och såg ut som en liten rännstensunge efter en kvart ungefär. 

- Har gjort något så ovanligt den har veckan som att planera alla veckans middagar, och handla, i förväg. Känns SÅ bra att veta på morgonen vad man ska äta på kvällen. Tyvärr har Love inte velat äta en enda dag den här veckan oavsett vad som serverats och jag är så trött på att tjata, muta och hota att jag funderar på att låta honom äta godis till middag varje dag nästa vecka. 
Skoja bara. 

Nu kallar den här på mig. Jag hör den klart och tydligt...zzzzz.