Sista mamma-nea dagen...

Idag var potentiellt min sista njutbara mammalediga dag med enbart Nea. I morgon jobbar jag, på fredag är Loven också hemma och på måndag är det dags för INSKOLNING!  

Passade på att faktiskt njuta lite idag alltså.  Vilade en stund med Nea på förmiddagen (försökte iallafall, hon ligger ju inte still mer än nån hundradel åt gången men det var okej, hon var åtminstone inte ledsen) och sen åkte vi till ett köpcenter och eftersom hon somnade precis när jag körde in i parkeringsgaraget så passade jag på att ta en fika i lugn och ro. Ingen kan ju direkt anklaga mig för att ha varit nån lattemamma de senaste månaderna men ibland får man till det! 

Sen blev det lite shopping, hem och fixa lunch och äta, ja och sen var det dags för hämtning och så var lugnet slut. Typ. Men det var kul så länge det varade! 

Bjuder på en bildkavalkad på me & lillfisan. Nog för att jag ser fram emot att börja jobba, men visst kommer jag sakna att vara hemma med det här bustrollet...☺️ 

IMG_5594.JPG
IMG_5611.JPG
IMG_5633.JPG
IMG_5376.JPG
IMG_5732.JPG

I morgon ska jag på kurs hela dagen och lära mig filma med mobilen. Jag får alltså betalt för att leka med min mobil en hel dag. Och tanken är såklart att jag ska lära mig det, så at jag kan spendera fler dagar med att leka med mobilen och spela in roliga filmer och klipp. Alla fjortisar som vll ha mitt jobb räcker upp en hand! 😝🖐🏼

 

hasta luego amigos!  

IMG_5513.JPG