Livstecken

Hej hopp från tystnaden. Idag klev vi upp klockan fem jag och Nea, men eftersom jag somnat vid nattningen och alltså redan skrapat ihop hela nio timmars sömn så var det ingen större uppoffring. Insåg att man faktiskt kan ha TV mys precis lika bra tidig morgon som sen kväll. I mitt fall innebar det avsnitt två av ”Sveriges bästa hemtjänst”. Så fint program. Så fina personporträtt, både av personalen och de gamla. Man får sig verkligen en tankeställare om livet och framtiden. Har ni inte sett det så gör det, finns här. 

Höstfint i trädgården

Höstfint i trädgården

Nu har jag precis tagit en promenad i ett morgondisigt kvarter, köpt med mig en croissant och druckit en kaffe. Early-birden snarkar gott i vagnen utanför. Är inne på min näst sista vecka som föräldraledig, så det gäller att ta vara på stunderna nu. Men det känns bra. Jag är väldigt redo att börja jobba lite mer. 

Tänk att det snart är dags för den här tjejen att stå på egna ben (både bildligt och bokstavligt)

Tänk att det snart är dags för den här tjejen att stå på egna ben (både bildligt och bokstavligt)

Idag står annars storstädning på programmet, och så kommer Klämman och Annabelle förbi på lunch. Sen kommer Eriks mamma i eftermiddag som vanligt och busar med barnen.

En finfin tisdag på gång alltså.