Om mig

 
 

Vem är jag som skriver här?

Jo men det ska jag berätta serru! Här skriver Caroline; en laid-back blondie som just nu sover för lite och tänker för mycket. Jag är en friluftsfrälst diskmaskinsfascist som lever i mina Birkenstocks och är svag för banan med jordnötssmör (och gärna med oboy på när inte barnen ser). 

Har två små söta barn och en fin snubbe, och jag älskar dem alla tre högt och innerligt såklart. I September 2018 blir vi dessutom EN TILL i familjen då "Karl-Molly" är beräknad att göra entré. Det ska bli ofantligt spännande att bli trebarnsmamma och jag har såklart inte en aning om vad 17 det är vi har gett oss in på nu men det får lösa sig efter hand. No worries!

Vi har bott ganska många år i Malmö, senast i en villa på Rosenvång, men har nu tagit steget ut till förorten och kommit ännu närmare havet i Lomma. Vi (dvs min sambo) är renoveringsjunkies och gör inget undantag för detta hus så en del dammiga gipsskivebilder och spackelhinksstilleben lär det dyka upp på bloggen framöver. Håll tillgodo! 

I bloggen försöker jag skriva om mig själv och vad jag gör och tänker. Det blir en del om barnen, de är ju en väldigt stor del av mitt liv nu när de är pyttesmå. Och så är de ju så gulliga! Men jag vill också bjuda på vardagslivet (och kaoset) i övrigt; allt ifrån utflyktstips, insikter, jobbtankar, middagstips och andra funderingar om stort och smått. Och bilder! Massor av bilder. För att livet är för vackert för att inte visas upp. 

Tja, det är ungefär vad du hittar här hos mig. 

Välkommen!