Om mig

 
 

Vem är jag som skriver här?

Jo men det ska jag berätta serru! Här skriver Caroline; en laid-back blondie som just nu sover för lite och tänker för mycket. Jag är en friluftsfrälst diskmaskinsfascist som lever i mina Birkenstocks och är svag för banan med jordnötssmör (och gärna med oboy på när inte barnen ser). 

Har tre små söta barn och en fin snubbe, och jag älskar dem alla fyra högt och innerligt såklart. Är just nu föräldrarledig eftersom minstingen föddes i September 2018 och är allt annat än rumsren ännu.

Vi har bott ganska många år i Malmö, senast i en villa på Rosenvång, men har nu tagit steget ut till förorten och kommit ännu närmare havet i Lomma. Vi (dvs min sambo) är renoveringsjunkies och gör inget undantag för detta hus så under de två år vi har bott här har vi hunnit vända upp och ner på det mesta. Om man är mer nyfiken på själva huset och renoverandet kan man hitta bilder och beskrivningar på kontot @lifeonbigstreet på instagram.

Jag har bloggat sedan urminnes tider ungefär, men det är först nu jag känner att jag har ett syfte med alltihop mer än att skriva av mig lite tankar och uppdatera nära och kära om vardagslivet. Men sedan familjens tredje guldklimp gjort entré känner jag att det är hög tid att ta ett större ansvar för att leva på ett hållbart sätt. Att tänka och känna är bra, men det är dags att börja göra också. Och med hållbarhet inkluderar jag allt; miljö, natur, konsumtion, hälsa… Jag ifrågasätter mycket i min egen livsstil och planerar att göra förändringar på många sätt, och det kommer jag dela med mig av här. Förhoppningsvis kan jag inspirera någon annan, kanske kan jag få tips och inspiration från någon som läser, och om inte annat så blir den här resan lite mer konkret för mig själv- resan mot en hållbar livsstil.

Välkommen!